snälla få mig att rodna

Hade ett sånt där moment i dag,rodnade blev lite vimmelkantig,funderade på om benen skulle bära. Ja de va en snygging med i bilden,det är det alltid. Lite pinsamt ja,lite mer underbart JA! Hjärtat som slår lite extra fort,kinder som hettar,ögon som glittrar jösses va levande man känner sig just där och då. Ja alla såg alla skratta lite,men jag bjuder på det varför skulle man inte liksom? En klok kund sa till mig att man ska ta till vara på sådana stunder för att dom blir färre och färre med åren,hjälp! Jag vill fortsätta få blossande kinder bara av en blick,jag vill skratta nervöst för att jag inte har något bättre att säga,jag vill känna hjärtat slå så hårt i bröstet att jag måste oroa mig för i fall de hörs.


TeknikCilla is back in town! Ni vet tjejen som aldrig dömmer,vilka tokigheter som helst och hon bara skrattar (fick inte fota framifrån men den här ser så sjukt vårig ut så det gör inte så mkt) nu bli Stockholm en tjej bättre i vår!

Ner på knä

Japp klockan har slagit över tolv och dagen som bara existerar var 4e år är inledd. Det här är alltså dagen då tjejer "får" gå ner på knä och fria till sin mr X. Vilken tur att det är 2012 och vi har kommit en bit i utvecklingen då,eller? Inte kan det väl vara möjligt att det fortfarande är tjejer som förväntar sig att det är killen som ska bjuda på krogen,killen som ska ner på knä,killen som ska försörja familjen osv? Nej idag är står väl alla ladys upp för sig själva och tar tag i sin egen framtid istället för att vänta på att den ska trilla ner i knät på en? Jag tänker i alla fall förutsätta att det är så,för om man inte börjar se jämnstäldhet som en självklarhet lär inget hända.

Va grymt då är vi överens,nästa gång vi damer är ute och roar oss bjuder vi en vacker man på ett glas,bara för att börja någonstans. Jag lovar killen kommer troligen bli mer förvånad än du tror.


Storskjorta i ljus demin,fjädrar och tighta jeans=tidig vår


Highlighter är ett måste i vår,då kan man fuska bort glåmigheten




Mjukstartar "färgglada" jeans trenden med dessa vinröda från H&M 299pix


Skolväskan passar mitt busiga hummör den här veckan


Orange,ja tar med mig förra årets stora färg in i den här säsongen med bara för att den är så bäst

Så kom i håg att inte någon speciell dag behövs för att följa ditt hjärta,vill du kan du!

Skrotlyftar premiär

Så kom dagen då man stod på gymmet och lyfte skrot,jag som alltid flinat åt alla smilfinkar som står och speglar sig och spänner sina muskler. Vad var det då som gjorde att jag tillsammans med Penny-Lane för några timmar sedan stod där med något ovana rörelser och lyfte vikter?! Inte nog med det,jag stoppade in linnet för att kunna spana på mig själv i spegeln så att jag kunde hålla koll på svanken. Hallå kan någon ta tempen på mig nu? Ja skyller på Mimi, hon snackade om vikten av att lyfta tungt (nej jag lyfte INTE tungt det säger i mot alla mina principer) om man ville skaffa sig en svarvad figur. I bland måste man faktiskt kliva ur sin bekvämlighetszon och pröva något nytt. Jag menar jag skulle aldrig ha ett Satskort häller,nu hänger jag där för jämnan och trivs som fisken i vattnet. Redan när jag vaknade i morse kände jag mig busig och äventyrslysten,det här var det perfekta måndagsäventyret!

Vågar ni testa något nytt? Litet som stort? En sak till, man ska ALDRIG säga ALDRIG


Tycker de fängelserandiga linnet passa bra till min "tyngdlyftning"

Det bästa du har är DU

Vaknade upp till en strålande dag precis som alla andra idag,tackade mig själv att jag tog det lugnt vid utgången i går. Kände att det var skönt att kunna faktis njuta av dagen,tänkte först att jag borde ragga ett fikasällskap men sen slog det mig att det kanske skulle vara bra för annars VÄLDIGT sällskapssjuka mig att bara ta hand om mig själv, ta sig lite andrum. Att få gå på stan i solen utan någon som vill någon annan stans,att titta på människor och bara bli inspirerad av allt och alla runt omkring är bland det bästa jag vet men jag gör det på tok för sällan. Tror att de aldra flesta tar sig egen tid för sällan, i bland måste man nog bara få vara lite här och nu. Och vem känner dig bättre än du själv? Vem är det som måste sätta dig i första rummet? DU DU DU! Ibland är det okej att vara lite ego,och bara göra det du själv mår bra av (även om det innebär att shoppa lite fast det inte var helt nödvändigt)

I love me <3


Scones,kaffe och nya Costume på götgatsbacken


SOL SOL SOL!!





Spets på spets,ja gillart!


Coola halsbandet fick följa med hem från topshop 149pix

Hoppas ni haft en grym söndag

Jorden är rund,och i vår ska mina solisar vara det med

Jag kommer i håg när man började köpa STORA solglasögon,jag kände mig så galet cool. I år känner jag dock att det är de runda som är grejen,kanske borde glida i mot city och inhandla nu på en gång. Säkrare vårtecken än nya solisar finns nästan inte.


Hur cool? (bild från yvanrodic.com)


JA TACK! (bild fachunter.blogspot.com)

Inte utan min lillebror

Det är en nya torsdagssysla,häng med lillebror! Jag kunde nog inte vara gladare, det finns inte någon som kan läsa mig så bra som han,tror inte jag har någon jag skrattar lika mycket med häller. Tänk vi som bråka jäääääämt som yngre,nu funkar det betydlig bättre. Ni som har syskon var lite extra snäll mot dom idag,det är det finaste ni har man delar för mycket för att kasta bort det.

Igår var det vin,omelett och dansfilmen Honey 2 (jag har uppfostret honom väl,han kan shoppa och titta på "tjejfilm" så tjejer han är ett kap ;)




Välkomna ut vampyrer

Man skulle nog kunna kalla känslan som rusa genom min kropp i går för vårpepp,solen som lös rätt in i mitt hjärtat och fick det att pirra i hela mig. En lång vinter (okej det var väl att överdriva) men det har vart mörkt ett tag nu och det känns rätt underbart att ljuset har återvänt. Tycker det är fantastiskt att folkt likt ljusskygga vampyrer sakta men säkert kryper fram från varje vrå,aningen för bleka för att ännu betraktas i fullt solljus,lite ovana vid det starka strålarna gömda bakom solglajjor. Jag känner bara lycka,den här tiden på året känner jag mig oövervinnerlig och det är en rätt bra känsla kan jag säga. Någon som vill dela?






Det stela limegröna halsbandet fr H&M 49pix fick bli min första vårshopping


Mint,känner mig än så länge för blek att köra det på ett plagg men naglarna funkar fin fint

träningsfin

Jag undrar hur många trender man hunnit med i träningshallen,det har varit pyjamasbyxor (bara dom från H&M var okej) det var en periord då trikåerna skulle vara så trasiga som möjligt och man hade säker tre par trasiga i lager för att täcka något alls. Det har varit hotpants under trikåerna,för att en dag helt plötsligt sitta utanpå trikåerna och då skulle det såklart vara med motiv eller text på rumpan. De lite coolare tjejerna "glömde" hotpantsen när vi åkte på läger och var tvunga att träna i bara string under,tur att jag inte va så cool när jag var yngre. Ett tag när jag vi tränade mix skulle vi tjejer såklart också vara lite tuffare i stilen och hade stora bylsiga t-shirtar med tryck till trikåerna i stället. Kan också erkänna att under mixtiden hade jag mer smink på träningen än i skolan,suck!
Nu på senare tid håller jag mig till löparthights,linne och hoodie. Tänkte säga att jag inte är lika fåfäng när jag tränar längre,men det hade nog varit en lögn. Jag tycker det är lättare att göra bra ifrån sig när man känner sig snygg,och att kläderna man har på sig är anpassade efter träningformen.

För övrigt är träningkläder förmodligen min favorit outfit,det är nog det jag alltid känt mig mest bekväm i. Det betyder dock inte att jag tenderar att bli någon slashas,men att glida rund i träningsbrallorna någon timma extra gör mig ingenting,kläder som ger mig total rörelsefrihet passar mitt spralliga liv.









Att komma hem till en nystädad lägenhet

Jag var helt instäld på att gå upp tidigt för att skutta till gymmet i morse,men när klockan ringde och jag titta mig omkring i lägenheten var det  bara ett ord som kunde beskriva vad jag såg,KAOS! Och jag kunde inte ens komma undan med uttrycket jag så många gånger förr andvänt mig utav organiserat kaos det var bara en röra. Så morgonträning blev morgonstädning. Fast det var faktis en grym start på dagen. Drog på bra musik och röjde upp,bor man själv är det bara att bita i det sura äpplet och ta hand om det. Än en gång slog det mig hur mycket mer jag kunde hjälpt till hemma när jag var yngre. Men det äv väl meningen att man ska komma på sånna saker på vägen det är trots allt ett tecken på att man lärt sig något.

Efter att har gått hemmifrån med vetskapen att få komma hem till något fint gjorde mig lugnare och mer harmonisk än vilket yogapass i världen som helst! Doften av såpa,mjauuu ;)


Hitta på en supergammal klänning i dag,tur att garderoben är full när plånboken är tunn


Jeans är alltid rätt,fjädrar i öronen också (lagom hippie den här gången)


Favorit armband,guld och silver går att blanda! Ni skulle bara veta hur många gånger jag tappat den där ormen men den kommer alltid tillbaka till mig. Tur för jag får lika mycket panik varje gång jag fattar att den är borta.

Puss och godnatt


Låter det synas vem som bor här

Första kommentaren när folk kommer in hos mig brukar vara "oj ja här bor en tjej" (hallen är cerise),sen börjar folk titta runt och förundras över att dom ser nya små detaljer varje gång dom är hos mig. Och det är inte som att jag bor i ett slott. Det är en fin etta, och den speglar mig i varje vrå. Jag är allergisk mot "vitt och fräscht", inredning ska inte va förutsägbar och trist och man ska absolut visa saker man gillar! Eller ska och ska,i min värld är det så och jag stortrivs!



Mina tavellister,förmodligen det jag är mest stolt över i min lägenhet just nu



Amaziiiiiiing! Ni ska kan nog inte ens förstå hur lyrisk jag blev när jag hitta Chanels reklam fotad på gymnastikredskap



Just loveli!



Smycken är så fina att dom får klä halva min vägg (mammas påhitt)



Mer glitter


Lockande lockar

Som frisör blir jag helt till mig när det kommer nyheter på locksidan. Olika tidningar har outat i flera säsonger att det den här är våren/hösten som permanenten kommer tillbaka. Men för att det ska kunna slå måste vi frisörer faktis rekomendera det. Och så mycket som folk faktiskt färgar håret idag och de krav vi har på att håret ska vara i god kondition så funkar inte den kombon. Så då tackar jag för alla roliga stylingverktyg jag får att leka med istället. Min älskling för den här våren är den här fantastiska konformade locktången! Lockarna blir mjuka och helt underbara. Det var verklign på tiden för jag var riktigt trött på platttångslockar nu.


Jag är bara aningen avis på de här håret,min fina arbetskamrat Annica (för övrigt tycker ja hon är hur söt som helst i sin prickiga blus från Carlings)


Glöm för guds skull inte värmeskyddet,den här är just för lockar från Goldwell 190pix på salong. Riktigt bra,det blir stuns i lockarna dom blir glansiga och håller längre.


Å det där med stil

Ärligt hur kan det vara så kul med kläder,smycken och smink? Styling kan vara bland det absolut bästa jag vet, så roligt hur man kan framhäva eller dölja drag och kurvor. Och det blir ju faktis bara roligare desto mer säker man blir på sig själv. Tänk när man va lite yngre och det var ett par byxor som var ok och ALLT annat var brutalt fel. Jag är så lycklig att aldrig behöva vara 14år igen. Man måste våga göra lite missar för att få riktiga hissar.

Jag vet en gång jag kände mig så galet obekväm,de va för några år sedan och jag hade fått för mig att jag var lite mer hippie än jag faktiskt var bekväm med. Så jag hade naturfärgade haremsbyxor och nått linne och det var väl inte så farligt bara det att dagen till ära tog jag på mig en anorak i nästan samma färg som byxorna. När jag sen skulle gå ut och äta lunch med min alltid lika fab tjejkompis (ni vet hon som inte kan göra stilmissar, alla har en sådan kompis) så kändes det som om jag lika gärna kunde klätt mig i en potatissäck... Efter det använder jag mig nästan alltid av det enkla mamma lärde mig när jag var liten,tighta byxor och lösare tröja eller lösare byxor och tightare tröja. Man slipper så mycket obehag på det sättet.















lättlurad

Sats har ett helt fantastiskt litet stämpelkort,man ska träna två gånger i veckan i 12veckor och på slutet får man en belöning. På lätta förtter skuttar jag till receptionen veckans två första pass önskar bara att man kunde få stämpla varje gång bara för att det är så roligt. Tänk om alla va lika lättlurade, då skulle det alltid va fullt på gymmet.


Mer "träningsskryt" i era statusfält på FB tack

Jag fattar inte vad problemet är, mig peppar det bara. Många tycker visst att det är väldans irriterande,själv får jag en spark i rumpan och en polletten trillar ner "kan hon/han kan jag". Ja man behöver inte träna 7dagar i veckan det finns inte någon andledning, men vill man så ska man såklart kunna göra det och inspirerar man någon som i vanliga fall skulle köra 2pass i veckan till att glida till gymmet/ut i spårer en extra gång då är väl det hur bra som helst! Själv har försöker jag ta mig till gymmet 4-5ggr i veckan lagom tycker jag. Men sen som jag sa till en vän i går så är jag ju lite arenalinjunkie också,få känslor ja njuter av så mycket! Så här på morgonkvisten njuter jag av mina lätt ömma muskler efter gårdagens Sh´bam (sååååå kul!) och bonus passes Bodybalance (man känner sig helt harmonisk efter och sover hur gott som helst)

Jag fotade en kompis ben i helgen och tänkte lägga upp dom som inspirration för där kan vi snacka grymma spiror, men ja måste nog kolla med henne om det är okej först. Ni får fantiser så länge ;)

Ha en topen tisdag!

den här kan gärna få lysa upp min vår


1234.55 pix från Asos

Snor styling knep från lillebror

Hade en helt magisk lördagkväll och jag tänker tacka min INTE svarta outfit för det! Jag insåg att jag helt plötsligt alltid har svart,grått och vitt på mig,okej klart man kan få ihop grymma outfits på de,men särskilt spännande? Nja,sticker man ut från mängden? Nej inte det minsta. Tänk att jag hörde lillebrors ord eka i huvudet när jag skulle välja kläder,han har alltid grymma looks på sig och ser aldrig tråkig ut jag tror inte han skulle gå utanför dörren utan färg. Så jag gjorde mig själv och alla andra en tjänst tog turkos blus och mitt bästa humör och jag lovar att färgen gjorde iaf mig gladarare. Robin (lillebror) står alltid i centrum när han kliver in i ett rum,och jag tror verkligen att mycket handlar om att han tar hjälp utav glada kläder att alltid leverera sitt bästa jag.


Så ska jag försöka fortsätta så här


färgglada drinkar


Mannen myten legenden

Take care!

Skärpning tjejer

Nu har jag hört det flera gånger de senste dagarna på stan,vuxna tjejer som pratar till sina pojkvänner som om de vore bebisar och vägrar andvända deras namn utan hittar på något så fyndigt som "puttinuttis" eller "sockris". Herregud ingen vuxen kille kan väl möjligen tycka att det känns ok? Jag lovar nu dyrt och heligt framtida pojkvänner att ALDRIG bete mig så och hoppas att alla tjejer jag känner och inte känner hänger på det!


På tal om tant...


shopping @mammas crib

Varför hittar man ALDRIG något på stan när man bestämt att man ska inhandla något?! Det är en gåta jag borde ta itu med. Men bästa lösningen i ett sånt tillfälle är att ringa mamma och fråga om hon kan ha lite extraöppet i sin garderob. Jättebra,eftersom vi har samma kroppstyp så vet ja att de mesta kommer att sitta bra. Sagt och gjort i går djupdök jag i hennes kläddjungel och va glad som en lärka till skillnad från efter den misslyckade shoppingturen tidigare på kvällen. Vin,mamma,mammas sambo med sin radiostyrda hellikopter,massa skratt och fina kläder och skor jo jag tackar sämre har man ju haft det.

Mamma med sin magiska garderob


hade mina funderingar om den här kjolen men snygg rumpa fick jag och bättre blev de när mamma lärt mig vikten av att ha underkjol

Ha en toppen dag folk. Nu träning,först ett gäng söta småkillar som ska få dansa sen mina tuffa ladys!


idag skulle mitt liv bli ännu bättre om jag fick...

...dom här!



Jeffrey Campbell 1695pix



Fredagsfika

Ja totaldissar proteinpulver och tar en fika i stället,det funkar liksom inte att tacka nej till hembakat som kunderna kommer med.





En dag i mina skor

Vill du gå en dag i mina skor? Ja förutom att det för de flesta skulle bli rätt trångt (har stl 36) så tror jag att du skulle trivas.

På senare tid har jag lagt mig till med vanan att träna innan jobbet, om jag går ett morgonpass börjar det 06.45 och är jag aningen lat så kanske ja bara tar mig en promenix eller en omgång på crosstrainern. Är alltid på jobbet ca 20min innan ja börjar för att få njuta utav en kopp kaffe och en macka. Ja vet att det är nästan samma sak som att svära att säga att man äter bröd till frukost fast vet ni,jag kunde inte bry mig mindre. Jobb 9-18 en vanlig dag och då hinner jag träffa en hel drös skojiga kunder,barn,unga vuxna,vuxna,gamla,killar,tjejer alla är välkomna att fixa håret på Kammarjungfrun. Jag står hela dagarna och pratar om allt mellan himmel och jord,från bilbarnor och lego via resor och kultur till de senaste trenderna både när det gäller hår och kläder. Eftersom kundklientelet är så blandat så blir mitt arbete varierat och kreativt. Tänk jag får vara kreativ hela dagarna och samtidigt få det sociala,snacka om optimalt! Till lunch har jag så gott som alltid matlåda då variationen för mig som veggo ute inte känns så spännande,sen shoppar jag häldre än att käka upp pengarna. Efter jobbet är det oftast träning med mina fina ladys ett gäng tjejer mellan 12-19år som tävlar på RM-stegen i truppgymnastik. Det spelar nästan inte någon roll alls hur dagen varit det är alltid underbart att komma ner till träningshallen,vad det nu är som är så magiskt med en dammig gymnastiksal men något är det annars skulle jag nog inte spenderat de senaste 20åren där. Att jobba med tonnårsbrudar är en utmaning men värt varje minut! Sällan skrattar jag så mycket som åt deras påhitt. Efter träningen är det antingn hem och fixa och trixa med sånt som måste skötas (oftast inte) eller glida över till mormor och morfar för middag. Lätt ett av mina favorit ställen att avsluta dagen. Om jag inte går dit hoppas jag på att jag har någon fin vän som sover över då jag är galet sällskapssjuk.

När jag rusar fram mellan träningar,jobb och fina vänner tar jag varje sekund jag har möjlighet att inspireras utav människor och platser runt om mig. Jag älskar att gå bron från Centralen över mot Kungsholmen på morgonen och se solens första strålar få hela stadshuset att glittra,jag njuter av pulsen på centralen,jag är glad att jag bara kan glida ner mot Norrmälrstrand och ha finaste promenaden mitt i stan. Sånna här saker gör mig lycklig!

Vill du låna mina skor i morgon? Stockholm är en stad för alla <3


Tanten är het

Från alla håll och kanter poppar det upp massa minitanter. Hetaste trenden en lördagkväll är röda läppar och kjol med hög midja,tjejer bakar kakor,gör sitt eget bröd och syr om sina kläder på löpande band. Köpa en ny halsduk? Nej men den stickar jag på fredagkväll. Man väljer såklart själv hur långt man drar det hela, jag i mitt fall har hakat på läppstiftet,borstar mina skor plikttroget varje kväll,njuter av doften "nystruket",har gärna små bjudningar istället för vilda partynätter på fredagar,njuter av att ha folk sova över för att ha någon att laga mysfrukost till,skriver fortfarande i papperskalender och vägrar börja andvända den i telefonen. Ja och sen har jag inte någon micro. Dagens tjejer "20år någonting" ska vara både hemmafru,karriärsmedveten,bohem och partybrud.

Gissar att det är fler än jag som kan känna att det kan bli aningen många roller ibland?


Ni vet den där tjejen ingen borde behöva vara utan

Jag slår ett slag för äkta vänskap, i sjuan träffa jag en tjej som också var blond och vänsterhänt. Vi hamnade i samma klass och skulle intevjua varandra i någon lära känna övning. Det var inte sådär "kärlek vid första ögonkast" för sådär i början av sjuan var man tvungen att visa sig lite ball och på sin kant. Minns inte riktigt när det hände men någonstans på vägen kom den här damen att bli en vän jag aldrig skulle vilja vara utan. Vi har inte alltid hängt mycket men när vi väl setts har det alltid bara varit att ta vid där vi sluta sist. Har du en sån vän ta tillvara på henne eller honom! Ingen människa gammal eller ung har råd att förlora äkta vänner. Jag kan inte minnas en ända gång jag haft tråkigt med Hanna,och det här är verkligen ett fall för  uttrycket "en bild säger mer än tusen ord". Just nu är mitt största problem att hon bestämt sig för att bosätta sig i GBG,men förtillfället betyder det bara att jag att en sjukt bra andledning att hänga runt där lite mer än vad jag faktiskt gör.



nyår 2011-2012


Efter mitt i natten bad midsommar 2009



Festivalpeppar mitt i vintern

När alla andra träningshetsar som mest får jag ett plötsligt toksug efter sommarens festivaler! Det är 136dagar kvar till Roskilde råkade jag se på nedräkningsuret när ja spana in deras sida. Jag ÄLSKAR verkligen Roskilde! Mamma och morbror släpade med oss första gången när jag va en 16år. Första gången var såklart häftigast och trots att jag var en kaxig liten tonnåring så var jag rätt nöjd att varje natt krypa upp brevid mamma i tältet. Allt var så sjukt stort och det var folk precis överallt. Men mer inspirerande ställe får man leta efter, jag fattar varför Facehunter brukar hänga runt där! Men döm av min förvåning när han ville fota mig 2007. Drömmen är att ta sig till Coachella i Kalifornien men de känns som ett lite större projekt än Roskilde.


Det kom några killar utspringande från skogen och lindade in hela mig i tejp Emmaboda 2009


Facehunters bild från Roskilde 2007


Kramkalas som sig bör på Roots 2011





Kramdag,rosa dag,min dag,din dag!!!

I media outas bilder på pussande par och allt vad du ska göra med din älskling en dag som denna. Själv har jag haft mina mest minnesvärda allahjärtansdagar med vänner. Många tycker att det är ett kommersiellt påhitt för att tjäna pengar,ja okej lite så har det nog blivit men å andra sidan så vem blir ledsen över ett chokladhjärta,en ros,en kram,ett kärleksfullt sms eller en söt nalle. Inte jag i alla fall. Själv plockade ja fram mina rosa jeansshorts favoriter från förra sommaren,drog på hjärtahalsbandet, penslade läpparna rosa och tog med det största leendet jag kunne hitta till jobbet!

Satt och tänkte lite på saker jag tidigare hittat på under alla hjärtansdag,jag har tre gånger ja ler lite extra åt.

1. Jag och Helena sisådär 11år gammla klädde ut oss till hjärterdammer med hjärtahatt och allt och delade ut hemmaritade alla hjärtansdagkort till hela klassen där vi önskat alla lycka till med respektive fritidssysselsättning. Hur sött som helst!

2. För något år sen när jag ganska nybliven singel inte hade lust att fira själv drog i hop ett gäng och satt oss på ett cafe. Alla hade fått instruktionen av mig att ta med sig en penna och att ha något rosa på sig. Sagt och gjort en av mina killkompisar dök upp i helrosa overall mitt hjärta smälte!  Sen skrev alla sitt namn högs upp på ett papper så sicka vi runt det och alla fick skriva något positivt om varandra,den lappen ligger i tryggt förvar i min dagbok.

3. I nian när jag skickat en ros och ett kort anonymt till killen ja va upp över öronen förälskad i,ååå tänk om man kunde få va så där fnittrigt tonnårskär igen! Ja höll på att svimma av både andnöd och hjärtklappning när han under alla hjärtansdagfirandet i skolan fick gå upp på scenen och ta imot det. Knallröd i ansiktet och så skakiga ben att jag fick trycka ner dom i golvet med händerna så att inte hela bänkraden i aulan skulle vibrera,så mycket för att va anonym om han nu skickade en ända blick åt mitt håll så vet han att det var jag. Men så stolt jag var som hade vågat.

Ikväll tänkte jag åka förbi träningshallen och kidnappa lite kramar utav mina söta gymnaster, och ni därute ta hand om er och njut av det lilla i vardagen! Gör någon glad i dag, de kommer få dig att må bra också jag lovar


Glitter i öronen gör mig glad vilken dag som helst


smygstartar våren i shorts och pastell


Bus


Blanda ALLTID och sött och salt,min orm är ofta med mig


Jag lånar uttrycket "armfest"


Äter så många red heart idag att de är en del av min outfit ;)


Hjärtasmycken är standard en dag som denna



Puss på er!








Älgkyssen,Åkes dröm och Prästslingan

VARFÖR har jag väntat 4år på att åka skidor igen? Går det att skylla på en ovanligt lång sinnesförvirring? Nu blev det i alla fall av. Var uppe i ottan tillsammans med pappa och lillebror för en dagstur till Romme Alpin. Som vanlig gör Robin allt för att göra mig så nervös som möjligt (en lillebrors främsta uppgift i livet) genom att dyka upp först 30sek före bussen skulle gå. Borde väl tänka att det är hans eget problem om han skulle missat bussen men det går inte,jag hade tyckt så synd om honom då. Dagen bjöd på det mest perfekta skidväder man kunde tänka sig några få minus och klarblåhimmel,man kunde sitta ute vid topstugan och fika. Dom ny köpta pjäxorna kändes toppen och jackan fyllde alla funktioner som sig bör det vill säga stoppade vinden när jag brände ner för backarna och såg till att jag var snygg (man vet aldrig när man springer på drömprinsen)

Nu är jag taggad till tusen innför den stundande Åre resan (v.11) Då ska de åkas,och med tanke på att jag var långt ifrån rostig vilked jag trodde att jag skulle vara så kan jag nog våga hoppas på att utveklas lite. Kanske borde luska rätt på någon som vill ta sig an att lära mig hoppa lite, ja vågade faktis skutta en aning i dag och är riktigt sugen på att nosa mer på de området.

Så jag tackar min underbara pappa och fantastiska lillebror för den här magiska skiddagen <3
Till er andra ta er ut i backen snabbast möjligt,bambi eller inte så kan man njuta till 1000,skidåkning är ju det som gör att vintern är en så grym årstid!










Man ska va smart lat

Hade jag inte varit frisör hade jag varit en sån där omöjlig kund. En som sätter sig i stolen och säger,"jag vill ha något trendigt och snyggt men jag vill inte behöva fixa med det" tur att jag är frisör alltså. Jag älskar styling och mode men jag har av någon konstig anledning ALLTID bråttom så det kräver sina superduper säkra snabbstyling knep.


Snabbis no 1!! Min älskade "lilla My" knut


MÅNGA armband!


Knalliga läppar och/eller sotarmössan
(dessvärre har den på bilden tagit till flykten)


Man ska ha mål med saker va? Eller milstolpar?

Hitta en bild i ett block på jobbet som tydligen skulle föreställa mig förrförra sommaren. Värsta snygga amazonkvinnan! Har mina aningar om att Mimi förskönade mig en skvätt dock. Så om det inte var sanningen då så kan det väl va målet för sommaren? Kidsen kommer ju och vill bli klippta som mangafigurer då kan jag lätt ha som mål att se ut som en tecknad tjej =)


Vi kan ju bortse från "ledsen Ronja" texten

Jag skulle nog kunna haft en förmögenhet...

Det vill säga om jag hade lagt undan varje krona jag lagt ut på att köpa tidningar i mitt liv. Fast hur kul hade det varit då? Jag brukar säga rätt ofta när folk ifrågasätter varför jag fortsätter köpa alla dessa tidningar när man "kan läsa på nätet" att det här är mitt beroende och i kontrast till vad andra är beroende av så ska väl inte tidningar vara så farligt. Resonerade lite i all hast med mig själv, det påverkar inte min hälsa negativt (snarare posetivt i lyckoruset jag får av dom blanka sidorna), jag har inte tagit smslån för att köpa tidningar, jag har inte uteblivit från plikten på grund av tidningarna och jag har inte försakat mitt sociala liv på grund av tidningarna. Grönt!! Jag får fortsätta. Dessutom har jag det så bra att jag kan skylla på att det ligger i generna, så länge jag kan minnas har mormor haft travar med Fantomen och Kalle Anka i garderoben och magasin med märkligt formade möbler på varje bord, hon i sin tur säger att jag brås på hennes mamma som hade drivor inn till sängen,äpplet faller inte långt från trädet säger man väl? Min egen mor är precis samma lika! De är hemtrevligt.

Jag minns faktis när jag fick min första "riktigta" tidning, det var sommarlovet mellan 5an och 6an och jag satt och solade på en kompis altan. På något vänster fick vi för oss att det var dax att bli lite mer vuxna, och då dög inte OKEJ och alla serietidningar längre utan coola tjejer läste Frida för i den fick man med bilder på killar och det stod sminktips. När jag ringde mamma på jobbet och bad henne köpa med Frida hem blev det först en stunds tystnad i telefonen och sen utbrast hon "varför vill du läsa om SEX?!",jag kan ju säga att det var en generad tjej i min ända utav telefonlinjen. Men jag fick tidningen och den var såååå fin,blått omslag med neongrön text. Det var tider det!

Nu vet jag dock när varje magasin av rang borde dyka upp i hyllorna och vet precis på vilken Pressbyrå man får tag på danska Elle och inte. Här är favoriterna just nu, sprängfyllda utav inspiration!


Sofis mode,danska Elle,danska Costume och Elin Klings egen Styleby


Min skatt!


nallemys innan bedtimebogiii!


Favorit kvällstid!





Mina damer och herrar låt mig pressentera...

...Ronja! En sthlmstjej som är som folk är mest,ni vet gräset är alltid grönare hos grannen,bästisen har alltid lite finare klänning,resan borde ha varit lite längre bort osv. Eller? Jag är ju uppvuxen i Botkyrka och slogan här är "långt ifrån lagom",tid att börja leva som man lär slog det mig strax innan årsskiftet. Fram till nu har jag alltid önskat att jag va den där balla bruden som bara kan släppa allt och dra i väg och hitta orörda platser på andra sidan klotet,eller som skulle kunna fullfölja tanken om att mitt i en blöt kväll drag Sthlm-Gbg och vakna UTAN panik morgonen efter eller som "alla" anda klara av att bo i 2a hand år efter år utan att bli nervös. Jag gick runt i flera år och va livrädd att bli fast i Sthlm (tydligen livsfarligt i de fall att man är född och uppvuxen här) och tänkte att ja borde bli lite coolare och bara göra nått. En bohemisk livsstil har blivit trendigt och ja i mångt och mycket är det ett härligt sätt att leva på MEN en sak är att leva bohemiskt och en sak att leva i kappsäck ständigt sökande och påväg till något bättre. Jag kände att ja hade ett val,fortsätta att titta drömskt på de av mina vänner som kör fullt ut på "fri som en fågel" eller fråga mig själv "va tusan är det jag vill då?!". Exakt vad jag vill i livet ska jag nog inte ha räknat ut redan men jag är så NÖJD med att ha mitt eget lilla kryp in på rosagatan,mina fasta träningstimmar i hallen med mina fina gymnaster och mitt grymma arbetet som frisör på Kammarjungfrun sen snart 5år tillbaka. Istället för att längta bort från allt det här i tid och otid kom jag på att de är mina fasta rutiner som är lösningen på allt.

"Tack vare stabilitet och trygghet i min vardag har jag friheten att vara precis så galen jag vill"

24år gammal och redan kommit på det,wow va många problem jag ska hinna lösa! (borde ta mig an att utplåna statiskt hår som nästa!)








Jag hoppas ni hänger kvar!//klokkeblomst