Laidback Hollywood

Så beskrivs Kate Bosworths stil i jubileums numret av danska Costume. Jag är helt med på den beskrivningen, är inte den stilen perfekt? Miss Bosworth ser alltid bedårande ut såväl på röda mattan som på festival. Så i morse hade jag henne som stil förebild. Avslappnat,kvinnligt,bekvämt,aldrig FÖR ansträngt och alltid 100% snyggt.

LL-love life


Back 2 high school

Tillbaka till tiden då man alltid sov minst åtta timmar per natt,okej att det då mest var för att föräldrarna sa att det var läggdags och stängde av modemet till datan. Kommer ni ihåg det där som verkligen ringde upp och väsnades?! Jag ler aningen åt minnet. Igår kväll skjutsade mamma hem mig "för att det var kallt och inte skulle bli så sent" och jag gick faktiskt och la mig på en gång. Alltså många timmars sömn än en gång mammas förtjänst. Sen när jag va ute på min morgonjogg (duktigt va?) såg jag högstadiekidsen på väg till skolan och längtade tillbaka en skvätt. Tänk dom där sista veckorna innan skola sluta innan sommarn, det va så mycket utflykter och brännboll istället för matte,salsstädning och fniss istället för svenska och dom lärare som envisades med riktig lektion kunde man i alla fall övertala att få sitta utomhus och "jobba". Man hade tio veckors ledighet framför sig och undrade nyfiket hur just den här sommaren skulle vända upp och ner på verkligheten. Nu kan man som bekant inte backa tiden så jag körde tillbaka i tiden stilmässigt idag i stället, utsvängda jeans och klänning! Love it!


Trevåningstårta

Rosé hela helgen gjorde mig till en trött tjej i dag. Försökte dölja det hela genom att dra på mig en spexig klänning och locka håret. Önskade högt att jag skulle haft en soffa i lunchrummet. Tur att jag har så gulliga kunder och att mamma bjöd på tårta. Lyckad helg,trött måndag nya tag i morgon.

Over n out


I feel naked

Det tog fem dagar av sommar innan jag kände mig mogen för shorts,på väg till jobbet kändes det som om jag glömt ta på mig byxor över huvud taget, kanske för att som min kund så fint uttryckte det "ni ungdomar idag har ju shorts utan ben,nästan jeanstrosor" hon hade ju en poäng men i den här värmen är det nog inte många som klagar. Sen handlar det ju om vad man passar i,min lillebror (och alla tjejer med lite mindre kurvor) är supersnygga i bermudas,medan jag med höfter inte är så fin när jag ha shorts som slutar strax ovanför knät. Det följer helt enkelt mina kurvor bättre med kortisar med hög midja. Till alla er som är lite rakare passa på att använda den lite svårburna varianten för det är så fint! Själv passar jag på att köra shorts och boots looken några dagar innan sandalerna får ta över!

LL-love life


Just say yes

På film tänker man alltid att det är så galet romantiskt när en kille bjuder ut en tjej nere på snabbköpet bara för att hon är så söt att han inte kan låta bli. Sånt går romantiker som jag och drömmer om. På film blir tjejen alltid överlycklig och det blir världens gulligaste par som pussas gata upp och gata ner gärna med lite grymma dansscener och såklart ett bra soundtrack. Så händer något liknande i verkliga livet minus dansscener och soundtrack och helt plötsligt vågar man inte ens tacka ja till en fika med en snygg främling på 7 eleven. Kom igen! Idag kom en snygg byggare (lite smutsig lite svettig gaaah)fram till mig när jag skulle handla på lunchen och tala om att jag va för söt för att va svensk och hängde kvar lite trots att han hade bråttom tillbaka till jobbet bara för att fråga om jag ville ta en fika. Här har jag mitt perfekta ögonblick,sa jag ja? Nej!! Och varför inte då? Jag drog till en vit lögn och sa att jag hade pojkvän. Fy va trist av mig!

LL-love life


Hemmafru tisdag

Det var länge sen nu,men idag var det dags. Har en förskjuten arbetsdag idag så jag jobbar 12-21 jag skulle absolut inte vilja jobba så varje dag men ibland är det helt underbart. Jag trivs med att kunna kasta om lite i vardagen,sen är jag tjejen som tycker att lite kan göra mycket. Tisdag morgon har allts blivit min hemmafru tisdag. Jag stortrivs med att gå upp lika tidigt som resten av veckan men hinna slå på en tvättmaskin,gå ut och gå en timme för att hinna hem och äta en ordentlig frukost/brunch innan det är dags att åka till jobbet. Och jag som alltid tränar på kvällarna kommer inte hem senare än vanligt,eftersom jag bara vänt på dagen och tränat på morgonen. I morse visade sig Tullinge från sin absolut finaste sida,det kändes så lyxigt att bo med så här fin natur "runt knuten".





LL-love life

Prinsessan pilates

Det tog mig en stund extra innan jag bestämde mig för att både min kropp och plånbok skulle må bäst av att träna i stället för att dricka öl i solen i dag efter jobbet. Men tusan va glad jag är att jag tog mig till pilatesen. Crosstrainer 25min pilates 55min och jag mår som en prinsessa. Efteråt förstår jag inte ens att jag tveka, jag älskar pilates så himla skönt för hela kroppen. Man sliter så mycket på sig själv så det det känns verkligen bra att göra något som inte påfrestar kroppen på ett dåligt sätt. Eftersom pilates är "styrka för dansare" är bonusen så klart att man får fin fina former. Jag vet inte hur ni känner men jag tycker inte att det är så tokigt att göra något med så mycket på plussidan. Idag var det extra kul för jag fick så mycket inspiration till övningar som jag borde köra med mina söta ladys på friståendeträningarna.

Nu sitter jag ute på min lilla uteplats och skriver,helt galet klockan är snart elva och det är inte kallt,summer summer summer!!!




LL-love life



Bara för att jag älskar dig

Bara ben premiär på jobbet,smygstartade med långklänning. Smart drag om man vill känna sig somrig men inte känner att de bleka benen är riktigt redo för allmän beskådan ännu. Visst folk har förmodligen så fullt upp med att tänka på sina egna bleka ben att inte någon skulle ägna mina en blick men det är känslan som räknas. Jag känner att en omgång med BUS och några till soltimmar är på sin plats innan det blir shorts i stan. Den snygga klänningen är från Anna Holtblad, tog över den efter mormor förra veckan. Vilket flyt man kan ha va? Den går att variera hur mycket som helst,man kan ha den helt öppen som väst över vilken outfit som helst nästan,knäppt ända ner som en vanlig långklänning eller som jag bar den idag med hög slits (eller säger man sprunn?!) känns mest 2012 och lite nytt och roligt. I sommar har jag gärna vita tånaglar,både hatt och glajjor för man ska vara rädd om sin hud!

Min dag fick guldkant av att få äta lunch i solen i stadshusparken,en bra bok och Lillebror och Rasmus som toka sig som vanligt. Min vardag vore inte hälften så bra utan dom två.

Hur mådde ni efter långhelgen? Trötta? Utvilade?







LL-love life


Förlängd frukost

Vaknade av att mamma ringde 10.15 och sa att jag skulle ta på mig bikini så skulle hon komma och hämta upp mig för en mysig frukost på deras uteplats. Yrvaket kunde jag inte riktigt förstå att det blivit sommar på riktigt och va tvungen att gå ut på min egen lilla uteplats i pyjamas för att kunna tro på att det äntligen slagit om. Mycket riktigt idag kunde man ju äntligen skippa strumpbyxorna. Insåg att det var dags att investera i ny bikini men förra årets va fullt duglig. En frukost blev till en hel dag i solen med min söta mamma,det bjöds på både fika med nybakta muffins (typiskt mammor och slänga i hopp det på ett ögonblick),vin  fram mot eftermiddag och slutligen en toppengod middag. Hur bra har inte jag haft det? Och jag kom i håg att smörja in mig också för jag har inte alls någon lust att bränna mig. Solskyddsfaktor 15 (minst) får hänga med mig i handväskan varje dag nu fram till agusti. Mysdag med mamma helt enkelt!






LL-love life

Känslostorm

Vilken helg,sol och värme (som alltid under helgen för gymnastik SM). Rösten är inte vad den har varit men det var det så värt eftersom KFUM tog hem sitt 20 SM-guld! När det blev klart att dom tagit hem det var lyckan total, sekunderna innan kunde man ta på nervositeten i Bombadier Arena. Helgen har verkligen bjudit på så vacker gymnastik. Dessvärre blev allt en smula dramatiskt när min fina lillebror föll under tävlingen och drog armbågen ur led. Jag klarar inte av att se honom ha ont. Storasysterdraget blev väldigt tydligt hos mig och tårarna rullade ner för kinderna. Det är fruktansvärt att se någon man älskar ha ont och inte kunna göra något åt saken. Men efter en sväng på akuten och lite gips va han vid relativt gott mod igen och även jag kunde andas ut. Tillbaka till tävlingen för att se Bromma ta hem guldet på damsidan. Så välförtjänta,helt galet va duktiga tjejer det var gåshud flera gånger om. Jag var en helt galet trött tjej som satte sig i bilen hem till Stockholm igen,jag är nog inte skapt för så mycket drama. I det stora hela var det en väldigt lyckad SM-helg. Och väldigt kul att så många av mina söta ladys va där och hejade och inspirerades. 

Grattis KFUM och Bromma ladys!












Gymnastik SM 2012

Taggad tjej! Har vart ute på morgonpromenix och nu är det dags att dra iväg till Västerås för att kolla på massa grym gymnastik. Idag är damkvalet och med mig har jag tre utav mina söta ladys. Undra om dom är lika pepp som jag, hur kan man bli alldeles studsig av att veta att man ska hänga på en läktare en hel helg? Gymnastik och trevliga människor har den effekten på mig.

Två "formbilder" bjuder jag på såhär på morgonkvisten,känner att jag börjar bli redo för stranden.

Ha en mysig fredag




LL-love life

Red wine,flower around my neck and the sunset

Ibland vill man bara trycka på pauseknappen, få uppleva samma ögonblick om och om igen för att det är lite extra magiskt, som idag när jag satt på mammas veranda i solnedgången. Solen värmde ansiktet sådär behagligt,lillebror och mammas sambo spelade kubb,det doftade grillat och musiken skrålade ur högtalarna. Villa idyll,check!

Jag fortsätter på mina utsvängda brallor,massor av sjalar och smycken och leker hippiprinsessa resten av våren med. Ha en grym långhelg people!



image description


LL-love life

LWD

Har kärat ner mig i en vit klänning, jättekonstigt jag brukar inte alls gilla helvita kläder,gissa att trenden sent om side sätter sina klor i mig med. Nu sitter jag bara och funderar på om jag ska på om jag har många tillfällen nog att ha den på mig i vår för att köpa den. En student och ett dop? Räcker det? Snälla säg att det gör det, jag lovar att jag ska andvända den hela tiden så fort jag blivit brun nog.


Weekday 400pix

LL-love life

Nästa gång jag är osäker

Fröken Ny gav mig en stilförebild i går,hon hade funderat lite och konstaterat att allt som Drew Barrymore har eller har haft i sitt hår skulle passa mig med, i alla fall färgmässigt. Jag är nog beredd att hålla med. Tänk va skönt när någon annan säger vad som blir bäst. Fram allt på senare år har jag sneglat på Drew, och nu ska jag nog göra det i fortsättningen också om jag känner mig uttråkad på mitt hår. Har ni någon ni slänger ett extra öga på när ni söker inspiration? Om inte, leta rätt på någon.









LL-love life

Fake love

En vårdag som idag är exakt en sån här dag som får folk att göra konstiga saker,så fort solen skiner tenderar folk att ta märkliga beslut,precis som på vintern när vi har en förmåga att pressa i oss godsaker. Jag vet att det inte är bra för mig på sikt men just i stunden känns det bra och gör mig lycklig. En kort romans med ett par skyhöga klackar gör dig till hetaste tjejen på stället men du har ont som bara den dagen efter,några glas rosé på en uteservering med tjejerna en tisdag får dig att bubbla av skratt men gör sig påmint i form av en betongkeps dagen därpå eller somna i famnen på Mr.rätt för stunden med ett leende på läpparna av känslan av förälskelse,men tomheten som uppstår när man dagen efter när man inser att man får titta på söndagsfilmen själv i alla fall. Fake love-okej men ack så underbart! Jag vill inte tänka långt fram i tiden inte ens till i morgon bara leva just idag annars kanske man missar något!

LL-love life


Små blev stora

Jag har som bekant haft lite halv panik på mitt hår de senaste dagarna/veckorna och av olika anledningar har det inte blivit av att jag fixat det. Men i går äntligen! Fick hjälp sv min fina fröken Ny. När vi stod där och fixa och trixa slog det mig ännu en gång att livet är bra märkligt. Jag och Alexandra gick i samma klass 1an -9an och har alltid lyckats hänga lite sporadiskt när våra vägar korsat varandra efter det. Tänk om någon sagt till oss när vi gick hem från skolan tillsammans 8år gamla och käka mellis att vi 18år senare båda skulle vara frisörer och gå på frisörkurser tillsammans. Är inte det alla barns dröm att växa upp tillsammans med sina nära vänner och sedan jobba med samma sak? Våra vägar har varit olika, jag gick 3årig frisörlinje på gymnasiet och Alexandra gick som lärling. Vi är så långt ifrån varandra stilmässigt men få människor förstår mig som fröken Ny. Men som sagt 18års vänskap kan såklart ha sitt finger med i spelet. Lite pics från gårdagen checka in mina lite lätt utsvängda jeans med låg midja,retro skate inspirerat som får gå som ledord den här våren. Perfekt till det nya lite uppljusade kopparsvallet. Kolla kontrasten till Alex skarpa A-linje formade och vassa lugg direkt inspirerad av huvudstads invånarna i Hunger games.

LL-love life


Skategirl?

Nä nu är det dags va? I sommar är sommaren jag ska lära mig att åka longboard. Det ser faktis helt galet nice ut och om jag ska tro min lillebror så ska jag ha betydligt mycket lättare att lära mig att åka wakeboard sen och det är mitt mål för semestern så jag gör förmodligen bäst i att lyssna på min lärare. Att sen jag kan tänka mig att inspireras av hela "california skategirl" looken gör väl det hela ännu mer lockande. Lägg nu till att min kära bror skicka bild på den här fina rosa retrobrädan,nu är det inte någon återvändo. I sommar är det dags. Önska mig lycka till det lär behövas.






LL-love life

Happy hunger games

Jogging,syjunta med mormor på altanen,lite storstadshäng och avslutande bio tillsammans med lillebror det kallar jag att gör något bra av sin söndag. Söndag är annars en dag som lätt slösas bort men inte i dag inte och jag känner mig så nöjd. Det är skönt att känna att man hunnit MER än det man tänkt sig under en helg.

Hunger games var alltså filmen vi valde, grym film! Jag som är en känslosam människa grät tio minuter in i filmen. Det första som slog mig var dock att jag inte riktigt fattade i vilken tid dom var. Dom levde som förr men hade vissa delar av klädseln från nu. Sen uppenbarade sig någon från huvudstaden och rätt snabbt gick det upp för mig att det var framtiden. Filmen fick mig att undra om det är så här det kommer att bli hur långt sträcker sig människans törst efter underhållning? Framtidens dokusåpa kommer dom se ut på det här sättet? Segrigationen i samhället i den här filmen äcklar mig. Men det som berör mig mest är scenerna som visar på riktigt stark syskonkärlek. Hur mycket man är beredd att offra för sina syskon, jag hoppas att om jag skulle hamna i samma situationer som i filmen att jag skulle handla på samma sätt. Och jag tror verkligen det för det finaste jag har är min bror.

Over n out,sov sött!

LL-love life






Vår inspiration

Har fotat massa mysiga vårbilder senaste veckan men inte fått upp dom i bloggen,bättre sent än aldrig tänker jag och bjuder på dom nu. Jag är för övrigt rätt stolt som lyckade ändra bloggens design helt för egen maskin. Jag har varit så oteknisk tidigare att jag bara givit upp med en gång för att låta någon annan hjälpa mig. Men samma sak här fram med girl powern och testa. Vad är det värta som kan hända? Att det blir fel? Och det är faktiskt inte så farligt. Har suttit här inne och nördat hela förmiddagen trots att solen strålar så nu blir det ett försök till en joggingtur,mitt knä har bråkat lite med mig den här veckan så ja får se hur det går jag hoppas verkligen det funkar. Tänkte va lite snäll mot kroppen och springa i skogen.












LL-love life

Produktiv lördag

Träna ladys dock väldans få så vi körde bara två timmar i stället för tre. Det är klart jag som ledare inte tycker att det är bra när det är så många borta,samtidigt blir det en helt annan stämning i hallen lite mysträning för de gymnaster som är där,och när det som igår regnade också så förhöjde smattret på rutornna såklart mysfaktorn.
Resten av dagen bjöd lite oväntat på att min och mammas fika övergick till att "göra om" mitt kök. Jag har sen jag flytta in haft röda klisterlappar på kaklet i köket från den föra ägaren (när ja köpte lägenheten trodde jag att det var rött kakel och att jag skulle få kakla om) så igår började jag och mamma pilla bort alla dom där och under fans ett jättefint ljust kakel som passar betydligt bättre ihop med mina rosa prylar. Jag gillar när jag står och fixar och donar så där med mamma det blir lite girl power anda. Oväntat nr två för dagen var hemmakväll med Lillebror,Raz och Herr Nilsson på en lördag, att jag dessutom gick med på att försöka lära mig spela poker(!) gör att jag nu efter en natts sömn undrar om det verkligen var jag som var med under gårdagen. När jag tröttnat på poker blev det back 2 basics och mitt i natten bak som gällde,ett element där jag känner mig betydligt mycket mer hemma. Dock var det ett tag sen så det var kul att återuppliva den vanan.









LL-love life

Ni vet när det bubblar i hela kroppen...

Känslan av att bli helt fångad av något som händer på en scen,vet inte riktigt vad ja ska säga mer än wow! Var med Madilou och kollade på dansshowen Backbeat Connection på Dansens Hus igårkväll.Jag vet inte riktigt vad som händer med mig när jag ser riktigt duktiga dansare,att förmedla en känsla eller ett budskap med sin kropp på det sättet är bland det absolut vackraste jag vet. Hur i hela friden ska jag kunna stå still idag? Jag känner mig så full av liv och kreativitet. En av delarna i showen var killar jag sett på scen X antal gånger senaste åren ända sen de gick cirkus gymnasiet,och nu stod dom på stora scen i Dansens Hus. Att se sina vänner ta sig så långt i ett yrke där konkurrensen är så hård gör mig helt varm inombords. Överhuvud taget att se människor göra något de verkligen brinner för är otroligt inspirerande. Aningen starstuckt,en miljon känslor som bubblar i mig och så glad för att få uppleva så fina saker det är beskrivningen av min sinnesstämning så här på fredagsmorgonen. Inte illa måste jag säga. (Ni får gårdagens outfit,lägger upp dagens senare. Bild på favoritlacket från American Apparel och det perfekta skyddet för läpparna i sommar med lite orange ton från MAC)

LL-love life


Pink Pirates är tillbaka

Har känt mig så tråkig de senaste dagarna,alltså inte som person men stilmässigt. Tänker varje dag att jag ska dra på mig lite mer färg men allt för ofta blir det i alla fall bara neutralt.. Visst det kan va superfint men kom igen man blir faktiskt glad av glada färger. Mitt säkraste kort när jag vill se lite spexigare ut är att satsa på rosa för i själ och hjärta är jag ändå en Pink Pirate. Så efter en sväng på Gina tricot på lunchen fick dessa tu godisar följa med mig hem.

LL-love life


Kosta Boda+Weekday=Sant

Har ni spanat in sammarbetet mellan Kosta Boda och Weekday? I'm in LOVE! Jag undrar vilken av det fina skapelserna som ska få flytta in hos mig. Sen när blev jag en prydnadsjunkie? Sen alltid kanske,samlade på små mini mini glasfigurer när jag va liten så det här kanske bara är kanske mina nya samlingsobjekt?

Säljs i Weekday butikerna och priserna ligger mellan 300-3000pix. 







LL-love life


Det är åtta grader VARMT

Idag kom jag skuttandes till jobbet i jeansshorts,och linne. Mina arbetskamrater va noga med att påpeka att det var kallt men det struntar jag i! Det är vår och jag klär mig där efter. Är helt kär i mitt lilla linne från fashion against aids kollektionen.

Ha en bra dag finisar!
LL-love life


Blåtopp

Igår var det vårlunch med nu mera blåtoppade Sandra Dee. Det blev så fint,hon var inne på grönt först men jag övertala henne till blått. Dom jeansblå topparna gjorde henne så våren 2012. Jag är lite extra kär i blått den här våren,hår,naglar,skor,kjol jag vill att allt ska vara blått! Som ni vet så har jag redan i vintras hypat blå läppar,undra om man ska våga?

LL-love life


4-ever fun

Blev så glad av dessa fina hårbilder så jag vill dela med mig lite.









Vill man inte bara gå banas när man ser det här?! Tjejen med blont hår och blågröna toppar,just love it! Hela hennes stil är underbar,nu vill jag också ha en blå skjorta. Kanske är det man ska ägna resten av dagen åt,hitta den prefekta?

Puss på er!
LL-love life

Dags för förändring?

Vaknade tidigt och har fördrivit tiden sittandes vid datan och gjort inte så mycket. Mest funderat på vad jag ska göra med håret. Är jättenöjd med det koppriga men börjar ändå bli sugen på nått nytt. Skulle jag varit blond så skulle ja helt klart doppat topparna i blått. Men nu är jag inte det så jag får köra vidare på det här eller kanske slinga upp det lite ljust. Kollade på gamla bilder ser lite mesig ut i det blonda. Frågade bästakillpolaren i veckan vad han tyckte fick först svaret "men ja vet väl inte jag är inte så bra på hår" sen lite sympatiskt "jag tycker du är fin som du är nu".
Konstigt egentligen, står och "bestämmer" hur folk ska se ut i håret hela dagarna men mitt eget har jag inte den blekaste vad jag ska göra med. Snacka om hemmablind.





Vad säger ni?

LL-love life



Joggingtur med fina ladys

Kvällen bjöd på en helt perfekt joggingtur med mina söta ladys,kunde inte bli bättre. Kvällssol och rensa skallen på bästa sätt,både kropp och knopp mår bra av en runda i spåret. Det är typ magi hur tanketrådarna går från ett trasselsudd till ett fint nystan och helt plötsligt är både det ena och det andra glasklart. Idag kände jag mig dessutom extra snabb i mina nya löptights från H&M (299pix) gillar att de är orangea detaljer på och att priset är så mycket mer plånboksvänligt än andra märken.

LL-love life