Krasch bom bang

Den senaste tiden känns som ett myller av händelser, det är som att det nästan blir svårt att urskilja vilken som är vilken. Mycket kul,ännu mer jobb (som i och för sig är hur kul som helst det med) och en massa möten med fina människor. Igår fick jag aha upplevelsen när jag kom ner till träningshallen att det var första gången jag på flera veckor verkligen vara där på riktigt,jag menar fysiskt har jag vart där som vanligt några dagar i veckan och tyckt att det varit som vanligt. Men jag vet inte i stressade perioder är jag ofta ett steg före i huvudet eller typ tre(?!) och problemet då är ju att man missar halva upplevelsen i det man gör. Men samtidigt kan det under vissa tider i livet vara räddningen. Svår avvägning det där,nu är jag i alla fall helt med och på ett ställe i taget. Det betyder att det är sommar. Helt plötsligt han alla tankar och funderingar ifatt mig och veckan har väl inte bjudit på allt för mkt sömn, men va ska man göra? Är man känslomänniska så är man. Jag har lätt att tycka om och välkomna folk till mitt hjärta utan att tveka, problemet är att jag faller så hårt när det inte funkar. Men men får jag välja kommer jag välja höga berg och djupa dalar i stället för raksträcka varje gång. Det blir mer utmaning så.

LL-love life

 


The wind off change

Två veckor till semestern,det betyder skruva upp träningsvolymen ett varv extra! Morgonpass crosstrainer 15min+corepass och nu på kvällen lite skuttande på trampolinen och en joggingtur med Mini. Jag kör så det ryker,eller i alla fall så att svetten rinner. Är ni också taggade på semestertider? =)

LL-love life

 


Morgonstund har guld i mun

Var uppe i ottan för att fixa lillasysters hår inför avslutningen. Klockan sju på morgonen och man kunde sitta ute i solen och äta frukost,lovely! Närheten till stan från Årsta gjorde sig påmind när jag kom in till centralen väldigt mycket tidigare än vanligt. Jag måste rycka upp mig i mitt sparande så jag kan flytta närmre city snart! Saknar som tusan att bo centralt. Han med en sväng in på pocket shop och köpte hela trilogin av Hungerspelen,jag hoppas på att det blir sånna böcker man inte kan lägga ifrån sig.

Ha en bra dag!


Blond,pink and black

Gjorde i ordning Maddilous hår inför hennes sommar i NYC i går. Ljusade upp överhåret för mer kontrast fortsatte på riktigt mörkt underhår och färgade in en cerise effekt på sidan. Man kan inte bli annat än lycklig eller vad säger ni?


En snabbis

Det stod något på tyska tvärs över min dataskärm helt plötsligt när jag skulle streama Gossip Girl i förra veckan. Där efter har jag haft en ickefungerande dator. Tror visst att det kallas virus... Tur att pappa är dator dr nummer ett och kan ta sig an min rosa numera pensionär i datorliv mätt. Tror att med lite tur samarbetar den ända till hösten! Men vad gör väl lite teknikstrul när senaste veckan varit sprängfull med studentfirande,överraskningsfest,bruduppsättning,tävling och lite till. Lägg till att det är högsäsong på jobbet så inser man rätt snart att det varit en vecka som kräver en sån där standardoutfit som är snygg,går att ändra på med små medel och bekväm. För några år sen va min bas ALLTID svarta tights och svart linne. Just nu är det mina blå jeans som slutar vid fotknölen och t-shirts som jag klipper av ärmarna på, smashing!

LL-love life


Det bästa av två världar

Hemma igen efter lite mysigt häng på Strand,den här kvällen passade mig perfekt idag. Va inte jättepepp på utgång eftersom jag vill va pigg när ja tränar ladysarna i morgon,men samtidigt tycker jag det hör helgen till att få ha lite klädpanik och testa en miljard olika outfits och gå ut och träffa lite folk. Sitta hemma kan va mys men ibland tycker jag det känns som lite bortslösad tid såhär på helgen. Rastlös själ javisst! Dagens val blev jeansshorts och spettstopp. Att det var kallt ute men min hjärna redan va inställd på sommar ställde till det för mig när jag skulle välja,gissar att det är många som känner så. Conversetjej som jag vanligtvis är så passade jag på att ta klackar när jag nu fick åka bil både dit och hem,lyx! Lite fniss över en öl och tidig hemgång bra fredag skulle jag säga. Hoppas ni haft det lika bra.


Paraflax och rosa gummistövlar

Idag har jag helt märkligt nog längtat efter campingliv,regnet har stått som spön i backen större delen av dagen och jag har dagdrömt om att krypa ner i en sovsäck och höra smattret mot tältduken. Kanske för att jag som uppvuxen i en campingfamilj och senare trogen festivalflicka har så otroligt många fina minnen från när det regnat och vi hängt i tältet. Blir helt varm i hjärtat. Det blev en tur till gymmet efter jobbet, nu hem och göra sig fin för att fira fröken Joppes examen. Trevlig fredag fina ni!

Den svenska sommarens look 2012?