Mysmorgon

Vakna tidigt pigg och utvilad. Underbar känsla att inte behöva stressa i väg. Egentligen är jag en frukosttjej,har aldrig fattat grejen när folk sa att dom inte kunde käka på morgonen (okej några veckor i högstadiet ville jag vara lika cool som alla andra och "kunde" helt plötsligt inte äta på mogonen,konstig trend varade inte så länge för mig tack och lov) jag menar jag är alltid jättehungrig när jag vaknar. Sen kan jag ibland få för mig att det är trist att göra en ordentlig frukost åt bara sig själv,men kommer lika snart på mig att det är en korkad tanke. Om inte jag tar hand om mig själv vem ska göra det då? Med en grym frulle,lite tid att bläddra igenom senste Style by,en stor kopp kaffe och lite skvaller med min GöteborgHanna kan inte helgen börja så mycket bättre! Nu iväg till träningshallen och mina söta Ladys.

Ha en fin lördag vänner!





LL-love life

Kompisträning

Mötte upp Emmsing för lite träning i dag och shit jag är helt slut! Vi var en grym kombo,hon är duktig på ben och armar och jag på mage och rygg. Tycker de är okej att gå på passen själv även springa på bandet och så men att glida runt på gymmet...nja då känner jag mig obekväm. Så det här var perfekt. Vi bestämde att de här ska bli en trend en gång i veckan från och med nu. Kompisdejt på gymmet I LIKE! Sen kan jag undra över hur det kommer sig att mina fredagskvällar numera oftast består av gymbesök följt myskväll. Laddar för beachen såklart! Måste vara ända svaret, och då kan man inte vara ute och slira hela tiden faktiskt.


Fashion Against Aids

Årets kollektion skapar galet habegär hos mig! Gah! De blir till att hålla i slantarna och hänga på låset nu när den släpps i april! Till och med plåster finns det (kan komma väl till pass om jag gör verklighet av mina drömmar att skaffa mig en longboard i sommar) Ge-mig-nu! Att jag desutom alltid är svag för välgörenhetskollektioner gör inte saken lättare,de ger mig liksom andledning att shoppa lite mer när en viss procent går till en bra sak. Kanske borde skänka pengar direkt i stället,men men bättre att lite kommer till välgörenhet än inte någon alls.


Lackat och klart

Eftersom jag jobbar som frisör är jag mycket i vatten,kombinationen med nagellack är väl inte den optimala utan jag är van att behöva lacka om naglarna ganska ofta speciellt när jag har en förkärlek till starka och mörka färger. Tills nu,som den nagellacksnörd jag är och alltid varit har jag testat lite olika överlack (utan överlack behöver jag inte ens bry mig om att lacka naglarna) och ett bra budget alternativ är H&Ms egna överlack "Clear"  39pix håller högre standard än de flesta dyrare konkurenter men min nya förälskelse är "no chips a head" från Essi,129pix på Kicks. Jag målade mina naglar mörkgröna i söndags och det har nästan inte flagat alls! Helt galet,det måste vara magi.



Mirakel Olja?

Okej nu har jag sett den hajpats i tidningar och bloggar länge nog,Bio-Oil (119pix) från Apoteket ska göra torr hud till mjukaste sammet, och rekomenderas på ärr,bristningar och ojämn hudton (men då måste man komma i håg att smörja in sig två-tre gånger om dagen i tre månader). Den kändes behaglig att smörja in och luktar gott (lavendel) men jag förväntar mig inte några mirakel utan nöjer mig med mjuk och len hud. Fast som mycket annat är det säkert så att om man tror på det funkar det och jag älskar krämer och allt sånt så testa måste jag göra.


Min vardag är för bra för att vara sann

Idag har jag haft så kul på jobbet att jag knappt fattat att jag jobbat. Mina kunder är underbara och variationen är total. När man haft en kund så många gånger att det känns som att hänga med en kompis när man har dom i stolen måste ändå ses som att man skapat en rätt hygglig kundkontakt. Trots att jag jobbat över var det fortfarade ljust när jag gick från jobbet och då kan man inte annat än att le. Toppa dagen med middag tillsammans med lillebror som fick sig ett gott skratt när han titta in i min diskmaskin, undra om den underhåller er lika mkt.


Det handlar om inställing

Ofta tycker jag att folk har så lama uräkter till att inte hinna saker,hur ofta hör man inte "jag hinner inte träna,jag hinner inte träffa mina vänner så ofta som jag vill,jag hinner inte laga bra mat osv." Ärligt vad gör folk av sin tid?! Vill man kan man och de gäller nästan allt! Man får lära sig att bara göra,ja ibland kanske det blir en timme för lite sömn,OCH?? Du kanske fick skratta tills tårarana sprutade istället,eller känna adrenalinet pumpa efter en tur i joggingspåret och det mina vänner är värt en timme eller tre minus på sovkontot. När blev och framförallt varför är folk så bekväma? Jag hajar inte blir man bekväm blir livet trist. Så nästa gång ni tänker säga "jag har inte tid att..." tänk igen skulle de ge mer att ge sig ut och göra något/träffa någon än att sega på soffan? Gissar att svaret blir ja!

LL-Love life


Dagens outfit,världens mest slitna Converse dock...


I höstast sa jag "å tänk när mitt hår är lika långt som dom här örhängena" titta nu så!


Minikontoret hemma hos mig när det är dags att betala räkningar,ser rätt mysigt ut tycker jag

tre fantastiska herrar

De här tre fina herrarna spenderar jag massa tid med just nu. Lyckliga mig,nått rätt måste man ha gjort för att ha så fina vänner. Kvällen i går började med skålande i bubbel för att vi var så glada över våra fina ladys prestation på tävlingen tidigare under dagen. Sen bar det av till Malmen,ja gillar verkligen de stället bra lokaler,bra musik,trevlig presonal och mkt fint att lägga ögonen på. Prefekt för en kväll med massa skratt tillsammans med tre av mina absoluta favoritkillar helt enkelt.







LL-Love Life

Stolt som en tupp!

Mina fina underbara ladys tog hem silvret i Tullinge trupp cup idag! Ja är så stolt,peppen va på topp och det var glada miner HELA dagen,sånna här dagar är bara att bädda in i hjärtat och minnas <3

Love you ladys







Man kan nå stjärnorna bara man vill!

Rulla upp

Kattsingen att jag inte mins vart jag läste det men det var någon (smart människa) som sa att man måste tänka på att man själv inte är en klädhängare. När man dragit på sig kläderna måste man kolla vad som passar en själv för att få till det lilla extra,rulla upp byxben/tröjärmar fundera på om det ska vara prydligt eller mer upphasat,stoppa in tröjan hela eller bara framtill,ska skärpet ligga på höften som en snygg detalj,eller borde man dra åt de ett hack för att framhäva den snygga rumpan? Kragen,knäppt ända upp eller lite ledigt uppknäppt? Det fins inte massa regler om hur det ska vara men jag uppmanar alla att TESTA TESTA och TESTA igen! Det är detaljerna som gör det.


Ljusa jeans med låg midja är andas vår lång väg


Ett litet uppvik på jeans med dragkedja känns nytt och kul i vår


Gissar att de är fler än jag som gillar ljumma vindar?!

LL-Love Life

LL-Love Life

En veckan på jobbet och energin är fortfarande på topp! Får se om jag säger samma sak efter 12timmar i tävlingshallen i morgon. Ska bli superskoj,mina fina gymnaster va taggade och hade super härlig energi innför helgens tävling-Tullinge Trupp Cup. Det är så kul för våren är verkligen synonymt med gymnastiktävlingar. Man tränar som tusan för att utvecklas hela hösten sen är det tävlingssäsong på vårkanten och det slår aldrig fel att de dagar man ska tillbringa innomhus i tävlingshallen är det ALLTID perfekt vårväder utanför. Så varsegod ni i helgen kommer det bli grymt väder för jag ska vara inomhus.

Har ni också börjat bli lite stressade innför sommarsemestern? Eller i alla fall innför vilka veckor man ska välja,för det är visst hög tid att göra det. Ja blir lika uppskruvad varje år helt i onödan för det blir alltid bra i slutändan,jag menar det spelar inte någon större roll egentligen vilka veckor man tar för det bli vad man själv gör det till. Förra året blev det 3veckor på rad,så i år delar ja upp det i 2 omgångar känns bra att veta att man har lite kvar efter första svängen. V29-30 och V33 kan de låta ok? Turkiet med pappsen V.33 och kanske öluff i Grekland V.29-30? Jag vill se palmer nuuuuuuu!

Vad det än blir så kommer det bli grymt LL-Love Life är det nya svarta ;)


Ja har inte några problem alls att kunna tänka mig hänga här i sommar

I vår ska det vara fjärilar

Fjärilar i magen,eller likt fjärilar i håret. Goldwells vårvisning på Nalen hade hämtat inspiration från naturen,en,två eller tre fjärilar/vingar (på 90 talet och tidigt 2000 tal hette det effekter men det är bra me nya namn) Mkt både koppar och violett,färgspel så det heter duga men utan att vara för mycket. På tjejer mycket korta grafiska hår,men så klart även en del långa lockar (prinsessdrömmarna kommer alltid att leva kvar) Min personliga favorit från ikväll var den 20 tals inspirerade uppsättningen och den orangea 70tals frillan som andas Studio 54 lång väg! På killar valde Goldwell att i år spara ganska mycket hår.


Hittade fina Emmsing i minglet














Nu sov dax så det snart blir morgon och jag får andvända all min inspiration på riktigt!




Laddade batterier

Kom tillbaka från Åre i lördags efter en vecka själsligt och kroppslig uppladdning, att få glida runt på skidor en hel vecka var de lyxigaste jag gjort på länge! Jag kände verkligen att ju längre in i veckan vi kom,ju mer hade min energi fyllts på. Det måste varit en lätt komisk syn på tåget på väg dit,jag och Hanna i varsit tågsäte typ hålögda och gråblaskiga i hyn av trötthet men så galet glada att äntligen va på semester.

Det var så mysigt att hänga runt i underställ och skidstrumpor att jag började undra om Årelivet va något som skulle passa mig mer permanent,det känns så äkta hela stämningn i byn,naturen utanför dörren och äventyr runt varje hörn. Så läser man alla repotage i olika tidningar (jag och mina tidningar nu igen) om folk som gjort Åre till hemma,morgonåkning i perfekt nypistade backar, snögrottorna att lapa sol i på vårkanten och mysiga ölhak. Ja det låter magiskt,men vardagen då? Den lär väl dyka upp även där? Fast kanske med lite annan mentalitet? Lite mer osvenskt soft lunk får jag känslan av, det känns som en kreativ plats som ger utrymme för rastlösa själar att vara just mångsyslare. Fast skulle ja vilja byta Sthlm mot Åre? Leendet som spred sig över mina läppar i samma stund som jag satte min fot på centralen säger nej men jag ska nog se till att ge mig själv den lyxen lit oftare att besöka den Jämtländska byn.















 

 


Tillbaka till civilisationen

Tillbaka i storstaden med så galet laddade batterier,idag tar jag med mig Mini ut och gör staden lite osäker.
Är så pepp på att känna pulsen,dricka några öl och spana på vackra människor! Jag vill se något annat än neonfärgade skidkläder,nog för att skidmän är hett men vad går upp mot söderstandard med halvtighta jeans och sliten skjorta?!



Ses vi i natt?

Resfeber

Tänk när det är så fint väder som det varit det senaste dagarna har man svårt att fatta att det någonsin ska kunna vara på något annat sätt. Det är som att man glömmer att det kan regna och ruska. Ganska komiskt,men härligt! Att kunna sitta inne på innergården och dricka kaffe på lunchen och riktigt känna hur huden blir varm är vardagslyx så att det bara skriker om det. Hoppas hoppas hoppas att vi får någon så här fin dag i Åre nästa vecka! Aldrig känner man väl så mycket att man behöver semester som dagarna precis innan,jag och Hanna ringer och peppa varandra varje dag nu. I går kväll när vi pratades vid kände jag hur resfebern smög sig på,men så är det alltid oavsett vart jag ska och det är härligt och hemskt på samma gång. När jag ska åka långt vill man inte vara i närheten av mig när jag packar, jag kan lätt sluta i en pöl av tårar på golvet för att jag blir så stressad. Men i slutändan brukar jag fått med mig en ganska bra sammansättning av kläder och prylar, och mängden på saker har tro det eller ej blivit bättre med åren.

Jag fattar inte varför,ibland (läs oftast) beter jag mig som att jag ska till en plats där det inte finns en pryl att tillgå,och att jag måste vara utrustad som MacGyver för att klara allt från frackfest via klubbkväll,kulturvandring,gymbesök till hajk. Sån är jag nästan oavsett destination, hur är ni när ni packar? Packtips?




Hårmodell

När jag var klar med Klara fick jag vara hennes modell,se så fina lockar! Jag kände mig urtjusig och såååå ompysslad satt bara och mös. Det är nice med praktikelever!


Långt ifrån lilla My knuten som jag började dagen med!


Kolla hur fint det kommer fram att Evelin blekte längderna sist vi färgade






Puss och god natt!


S som i Socker

Vår docksöta praktikelev är tillbaka och vi tyckte de var dags för lite förändring,rosa målade toppar it is! Precis lika rätt på de här blonda svallet som på Penny-Lanes bruna. Å jag bara ÄLSKAR den här trenden!



Känner ni inte hur mycket det lockar med något nytt till våren?

en i mängden

Brukar ni vakna så pigga att ni misstänker att något inte stämmer? En känsla av att ha försovit sig sprider sig i kroppen så kollar man på klockan och inser att man vaknat INNAN den ska ringa! Nej de händer inte mig ofta,men idag hade jag den turen. Firade med paljettkjol och tisdagsvin. Sen var jag en i mängden av alla som tog med lunchkaffet ut idag och spatserade runt i Stadshusparken,vad gör man inte för lite ljusterapi?


Rockar mina runda glajor


grå tröja H&Ms herravdelning 99pix,galet värt den här våren


verry berry




Min kära bror är för övrigt en av få som lyckas med få till jeans med jeans trenden utan pyjamaskänsla, är galet avis!


Bara bar mys med Sandra Dee,Mini och Bror

Kram på er!



Semester style

Duktighetskänslan sprider sig i kroppen när jag nu satt mig och dricker min smothie (hallon,mango,banan och kokos,mums!) Klart på diskbänken står ett gäng matlådor för redo att stoppas i frysen så fort de svalnat. Min specialitet pasta och corfärsås. Veckans luncher är räddade! Viktigt att inte slarva den här veckan,för de är Åre som gäller på lördag. Är så galet peppad,4 dagar jobb sen semester en hel vecka!

Bara för att komma i stämning va de stor tröja som åkte på idag,typiskt mig. Känner ni igen stilfällan "semesterstilen"? Ni vet efter en vecka i Indien käns haremsbyxor i alla former och mönster hett,på festival kan man få för sig att köpa någon form av svarta flortunna vingar att dra på vardera arm i bästa fantasyanda (jo jag har gjort den,min dåvarande pojkvän funderade på vad det tagit åt annars ganska kloka mig som var så lyrisk över de köpet) eller den där lilla solklänningen som bara passar till sommarens sista semestervecka när man är brun nog men som känns som det bästa köpet någnsin för att pigga upp den stundande höstgarderoben men sen snällt får vänta till nästa sommar. Eller helt enklet bara för att det är det som är aktuelt för stunden,fjällstilen eller säsongarstilen (ni vet lagom stora jeans,stor tröja i knallig färg,rutig skjorta/huvtröja, cool jacka och gärna smycken i naturmaterial) en stil som jag gärna anammat några veckor kring varje fjälbesök,de senaste 10åren i alla fall. Tack och lov har man med åren lärt sig att man inte behöver köpa hela stilen utan kan nöja sig med att bli influerad. Det blir så dyrt att köpa en ny stil för varje ändamå, framförallt rätt opersonlig. Ska försöka att inte komma hem med byxor på höften,pandabränna och stor tisha,men ja kan inte lova något det är SÅ lätt hänt för de är så bekvämt!










Sunny Sunday-rasta joggingskorna

Lyckoruset från gårdagens lyckade utgång hänger sig kvar när jag öppnar ögonen,finns det något bättre än att vakna lycklig och inte ha något att stressa till? Kunna gå upp och dricka ett glas oboy (barnsligt värre jag vet,men så gott när man är nyvaken) för att sen krypa ner igen och slumra en stund till. Det kallar jag lyx! Vakna på riktigt och kunna öppna dörren och sitta ute i solen med förmiddagskaffet och skatta sig lycklig att man har en uteplats. Man ska hela tiden påminna sig att uppskatta de små sakerna i livet,som när solens strålar värmde mitt annsikte under årets första joggingtur. Gissar att det är fler än jag som njutit av dagens fantastiska väder,jag var i alla fall rätt nöjd att bo i Tullange i dag och få jogga i så fin natur. Nog för att jag verkligen älskar citypulsen men jag kan absolut uppskatta att få ladda batterierna hemma i förorten i bland.

Laddad för den kommande veckan njuter jag av söndagkvällen gör det ni med!






Miss Skandal

Miss Skandal slår till igen,eller hur skulle annars utgång på den här fantastiska middagen sluta? Skämt och sido, läger med fina ladys i dagarna tu,15min powernap och nu bubbelfest partypinglan i mig är vaken!







Ha en fantastiskt bubblande lördag!!!

Cute but psycho

Stämmer in på de flesta tjejer om man ska fråga en killkompis till mig. Härligt,säger jag. Med glimten i ögat är det skoj att vara smått galen. Jag menar någon måste sätta fart på tillvaron,eller hur?


Converse SÅ mkt vår,för övrigt hissar jag den ärmlösa t-shirten i vår och sommar sjukt nice plagg!


Dom runda solisarna=nöjd tjej


Rosafiera mera

Penny-Lane var dagen till ära åter i mitt våld,hon påstår att jag har en förmåga att få henne att tro att det är hon som kommit på de nya galna påhitten för hennes hår men egentligen är det bara min kvinnliga list. Okej jag erkänner,ja va nära mitt mål när ja först gjorde henne blond men nu ROSA! Det är nästan för bra för att vara sant. Övning ger färdighet,tror ja ska utöva den här metoden på alla killar i framtiden. Bästa dom tror att dom kommit på nått och jag får som jag vill kan inte komma på något bättre.







Trevlig rosa fredag allihopa!


Sen när vart bullar dåligt?

Jag var sååå sugen på bullar idag, och gick i väg till 7eleven för att köpa en. På vägen dit börjar jag tänka att ja borde köpa en frukt i stället "för jag hade ju faktiskt tränat idag och det är onödigt att sabba det", att en sån tanke poppar upp i mitt huvud gör mig förbaskad, vad är det för samhälle som gjort vissa livsmedel till "farliga" och "dåliga" inte konstigt att folk blir fixerade? Om man rör sig redgelbundet eller till och med rätt mycket så borde inte sådana tankar hitta fram men man ör så mycket mer påverkbar än man kan tro. Man tränar ju för att må bra och med tanke på att halva universum skriker om att jorden ska gå under redan nästa vinter så är det bara passa på att leva livet som om varje dag vore den sista. Visst ät sunt,drick inte en bib varje dag men se inte livets goda som fusk utan som något du unnar dig,njut!


Vårjacka och ljusa kängor,jag njöt!



90-tals t-shirten är min stora kärlek

vit väst gör det mörka lite vårigare

Två tunna halsband känns som en kul detalj


Skrattattack och blonda längder

Det tog tid som tusan för vi skratta så mkt,när LillHanna och jag är i  vårt esse kan vi nog få de flesta att rodna men ack så kul vi har. Tänk att få skratta timtals på arbetstid det kallar jag arbetsförmån!

Hade jag varit blondin forfarande hade jag velat se ut precis som jag gjorde LillHanna i dag den här våren


Inspirationen Asley Olsens, surfhåret är SÅ hett i år


Älskar dom lite bredare slingorna och superblekta topparna


Blektbabe